Aripi Fierbinți Cu Miere De Ghimbir
Aripile fierbinți cu miere de ghimbir necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție conține 785 calorii, 47G de proteine, și 51G de grăsime. Este adus la tine de mâncare și vin. Dacă aveți la îndemână sos, aripioare și tobe de pui, boabe de piper Sichuan măcinate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce este destul de bun. Aripi de pui cu miere de ghimbir, Aripi De Pui Cu Miere De Ghimbir, și Aripi De Pui Cu Miere De Ghimbir sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 50
Tapetați o foaie mare de copt cu folie și pulverizați cu ulei vegetal. Într-un castron, amestecați făina cu sarea, boabele de piper Sichuan și pudra cu cinci condimente.
Adăugați puiul și aruncați pentru a acoperi.
Întindeți puiul pe foaia de copt într-un singur strat și pulverizați cu ulei vegetal. Prăjiți puiul timp de 45 de minute, întorcându-l o dată sau de două ori, până se rumeneste și crocant.
Într-un castron, bateți sosul fierbinte cu untul, sosul de soia, mierea și ghimbirul până se combină.
Adăugați aripile de pui în sos și aruncați.
Se presară cu scallions și se servește.