Aripi Fierbinți Aprinse La Cuptor

Aripi Fierbinți Aprinse La Cuptor
Nu poți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încearcă aripile fierbinți aprinse. Această rețetă servește 15 și costă 69 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 241 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Dacă aveți la îndemână unt, oțet distilat, sos de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Blazing Pumpkin Martini, Blazing Buffalo Bites, și Lotsa Serranos Blazing Sos Fierbinte.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Aranjați aripile de pui congelate într-un singur strat într-un vas de copt superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 de minute, apoi răsturnați aripile. Continuați să coaceți până când pielea este crocantă și carnea nu mai este roz la os, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
OsOs
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Între timp, gătiți și amestecați sosul fierbinte, untul și oțetul într-o cratiță la foc mediu până când untul se topește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
OțetOțet
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați făină; bateți până când sosul este neted. Continuați să gătiți până când sosul se îngroașă, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Scurgeți grăsimea din aripile găinilor și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PuiPui
Aripi De PuiAripi De Pui
6
Transferați puiul într-un castron mare și adăugați sos. Aruncă la haină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru aripi de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu depăși aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Vinăria Hahn Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista