Aripi De Pui Ușor Coapte

Aripi De Pui Ușor Coapte
Nevoie de un lactate gratuit hor d ' oeuvre? Aripile de pui ușor coapte ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 27G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 723 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 1,25 USD pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 111 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, ouă, ulei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Aripi De Bivol Ușor Crocante La Cuptor, Aripi de grătar cu miere la cuptor ușor, și Aripi De Pui La Cuptor sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Se toarnă oul bătut într-un vas sau castron puțin adânc; faceți același lucru cu făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Încălziți uleiul și margarina într-o tigaie mare și adâncă la foc mediu. Înmuiați aripile în ou, apoi făină, apoi prăjiți până se rumenesc și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Așezați aripile rumenite într-un vas de copt de 11x14 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
5
Pentru a face sos: într-un castron mic combinați sosul de soia, apa, zahărul, oțetul și MSG. Se amestecă bine și se toarnă sosul peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
MsgMsg
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Băutură Alcoolică, Ingrediente, Pinot Noir, Vin Roșu Sec, Vin Spumant, Chardonnay, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Semințe De Leuștean Pudră, Riesling, Conserve Piersici, Scurse, Tipul Elementului De Meniu, Trandafir Spumant

Vinul alb, băutura alcoolică și ingredientul sunt alegerile mele de top pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este PRONTO Lambrusco Secco. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
PRONTO Lambrusco Secco
PRONTO Lambrusco Secco
Culoare purpurie purpurie. Aromele sunt bogate în iris violet, cuișoare și lemn dulce. Corp mediu, uscat (secco), concentrație excelentă, finisaj bogat, fructe abundente, uscat. Acest vin oferă complexitate și bogăție pe gust.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Revista