Aripi De Pui Picante Tequila Sunrise
Aripile de pui picante Tequila Sunrise ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția hor d ' oeuvre. Pentru $4.6 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 822 calorii, 16g de proteine, și 60g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați unt, aripi de pui, sos de chili și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 22%. Încercați Picantă Tequila Sunrise, Picantă Tequila Sunrise, și Pui Tequila Sunrise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți jeleul de ardei jalapeno, sucul de portocale și tequila împreună într-un castron până se omogenizează; se toarnă într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Adăugați aripi de pui, acoperiți cu marinada, strângeți pentru a îndepărta excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider 4 ore până peste noapte.
Încălziți uleiul într-o friteuză sau o cratiță mare la 375 grade F (190 grade C).
Scoateți aripile de pui din marinată și agitați pentru a îndepărta excesul de umiditate. Ștergeți aripile uscate cu un prosop de hârtie. Aruncați marinada rămasă.
Prăjiți aripile de pui în loturi în ulei fierbinte până se rumenesc la exterior și nu mai sunt roz la interior, 10 până la 15 minute pe lot.
Se scurge pe un suport de copt din sârmă.
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă sosul de chili în untul topit până când culoarea este consistentă; se toarnă într-un castron mare din oțel inoxidabil.
Adăugați aripi de pui și aruncați pentru a acoperi în sos.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Laguna Winery Russian River Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
![Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay]()
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.