Aripi De Pui Picant-Dulce

Aripi De Pui Picant-Dulce
Aripi de pui picant-dulce este un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 282 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 84 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare grosieră, piper cayenne, sare grosieră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Aripi De Pui Dulci Și Picante, Aripi de pui dulci și picante, și Aripi de pui dulci și picante.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista