Aripi De Pui De Mahon
Mahon aripi de pui este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 5 porții. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 503 calorii, 30g de proteine, și 24g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți aripi de pui, sos de soia, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Aripi De Pui De Mahon, Aripi De Pui De Mahon, și Aripi De Pui De Mahon.
Instrucțiuni
Puneți puiul într-un vas superficial, mediu.
Într-un castron mediu, amestecați sosul de soia, mierea, melasa, sosul chile, ghimbirul măcinat și usturoiul.
Se toarnă amestecul peste pui. Acoperiți și refrigerați aproximativ 1 oră, rotind ocazional.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Într-un vas mare de copt, aranjați puiul într-un singur strat.
Coaceți în cuptorul preîncălzit aproximativ 50 de minute, perindând cu amestecul de sos de soia rămas des și rotind o dată, până când carnea nu mai este roz și sucurile curg limpede.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Aripile de pui pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Ai putea încerca retrospectiv vinuri Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.