Aripi De Pui De Bivol În Stil Restaurant
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați aripi de pui de bivol în stil Restaurant. O porție conține 184 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, piper măcinat, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru Super Bowl. 8088 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Aripi De Pui În Stil Buffalo, Aripi în stil bivol, și Aripi fierbinți în stil Buffalo cu sos de scufundare cu brânză albastră.
Instrucțiuni
Într-un castron mic amestecați făina, boiaua, piperul de cayenne și sarea.
Așezați aripile de pui într-un vas sau castron mare de sticlă neporoasă și presărați amestecul de făină peste ele până când sunt acoperite uniform. Acoperiți vasul sau vasul și dați-l la frigider timp de 60 până la 90 de minute.
Încălziți uleiul într-o friteuză la 375 grade F (190 grade C). Uleiul ar trebui să fie suficient pentru a acoperi aripile în întregime, cu un centimetru sau cam atât de adânc.
Combinați untul, sosul fierbinte, piperul și praful de usturoi într-o cratiță mică la foc mic. Se amestecă împreună și se încălzește până când untul este topit și amestecul este bine amestecat.
Se ia de pe foc și se rezervă pentru servire.
Prăjiți aripile acoperite în ulei fierbinte timp de 10 până la 15 minute sau până când părțile aripilor încep să se rumenească.
Se ia de pe foc, se pun aripile în vasul de servire, se adaugă amestecul de sos fierbinte și se amestecă împreună.