Aripile picante de pui de ghimbir ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 606 calorii, 21g de proteine, și 40g de grăsime per portie. 113 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Dacă aveți oțet de cidru de mere, semințe de susan, ghimbir și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Încercați Aripi picante de pui de arahide thailandeze cu sos Habanero de zmeură (aripi PB&J), Aripi de ghimbir dulci și picante, și Ginger Orange Aripi De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Ștergeți aripile de pui uscate cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
3
Bateți ouăle într-un bol și Așezați făina într-un alt bol. Scufundați aripile de pui în ou, apoi în făină pentru a acoperi ușor, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De Pui
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Topiți margarina într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margarină
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Pan prăjiți aripile de pui până se rumenesc bine pe toate părțile, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Între timp, fierbeți ușor oțetul de cidru, sosul de soia, apa, zahărul brun, glutamatul monosodic, sarea, ardeii serrano chile și ghimbirul într-o cratiță la foc mediu până la îngroșare, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
Msg
Oțet De Cidru De Mere
Zahăr Brun
Sos De Soia
Ghimbir
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Aruncați aripile de pui rumenite în sos pentru a acoperi, apoi transferați aripile într-un vas mare de copt cu o lingură pliată. Rezervați sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De Pui
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tava De Copt
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când puiul nu mai este roz în centru, aproximativ 30 de minute, rotind și ungând cu sosul rezervat după 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Presărați semințe de susan pe aripile de pui înainte de servire.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru aripi de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu depăși aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Un vin pe care îl puteți încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.