Aripi De Pui Chinezești Prăjite Cu Cinci Condimente

Reteta prajita chineză cinci condimente aripi de pui este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. Această rețetă face 6 porții cu 527 calorii, 24g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână o rădăcină de ghimbir de 1 bucată, ceapă, linguri de sherry uscat mediu și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Picant chineză cinci-condiment frecat aripi de pui cu sos cremos coriandru scufundare, Aripi De Pui Chinezesc, și Aripi De Pui Chinezesc.
Instrucțiuni
Tăiați vârfurile aripilor, rezervând pentru o altă utilizare și înjumătățiți aripile la îmbinare. Se toacă grosier ceapa și se toacă mărunt ghimbirulrădăcină. Într-o pungă mare de plastic sigilabilă combinați ceapa, gingerroot, sos de soia, Sherry, pudră de cinci condimente, zahăr și 1 linguriță de sare.
Adăugați aripi și sac de etanșare, apăsând excesul de aer. Întoarceți punga până când aripile sunt complet acoperite. Marinați aripile de pui în pungă într-un castron mare, răcit, sac de întoarcere o dată, 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Transferați aripile și marinada într-o tigaie de prăjire sau o tigaie mare de mică adâncime și coaceți, acoperită cu folie, în mijlocul cuptorului 1 oră. Aripile se răcesc până când pot fi manipulate și se scurg într-o strecurătoare, aruncând marinada. Aripile pot fi pregătite până în acest moment cu 1 zi înainte și răcite, acoperite.
Reduceți temperatura la 250 F.
Într-un castron mic de servire combinați restul de 2 linguri de sare și piper. Puneți amidonul de porumb într-un castron mic și dragați fiecare aripă, eliminând excesul de amidon de porumb și transferându-l într-o tigaie superficială. Într - un ceainic greu de 5 până la 6 litri, încălziți uleiul până când un termometru cu grăsime adâncă înregistrează 370 de bucăți de 6 sau 7, prăjiți aripile în ulei până se rumenesc, aproximativ 3 minute și cu o lingură cu fante transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Păstrați aripile calde pe o foaie de copt în cuptor. Fry aripi rămase în același mod, revenind ulei la 370 F. între loturi.
Serviți aripile cu amestec de sare și piper.