Aripi De Pui Bourbon Cu Mere

Aripi De Pui Bourbon Cu Mere
Apple a Bourbon aripi de pui ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă 98 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 318 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de usturoi, piper, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Fumat Aripi De Pui Bourbon, Aripi De Pui La Grătar Cu Condimente Bourbon, și Aripi De Pui Glazurate Cu Arțar Bourbon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 400 F. Linia de 15x10x1-inch pan cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Tăiați fiecare aripă de pui la articulații pentru a face 3 bucăți; aruncați vârful.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
3
Într-un castron mare, aruncați puiul cu 2 lingurițe de ulei, sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Puneți puiul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți descoperit 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, amestecați jeleu de mere, bourbon, zahăr brun, usturoi, ardei roșu și restul de 3 lingurițe de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De MereJeleu De Mere
Zahăr BrunZahăr Brun
Ardei RoșuArdei Roșu
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Se încălzește la fierbere la foc mediu-mare; reduceți căldura. Se fierbe 5 până la 8 minute, amestecând ocazional, până se îngroașă.
8
Se ia de pe foc.
9
Scoateți puiul din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Stropiți jumătate din sos peste pui; întoarceți-vă să acoperiți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
11
Coaceți cu 8 până la 10 minute mai mult sau până când puiul nu mai este roz în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Serviți aripile de pui cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
SosSos

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Aripi de pui în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Vinăria Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Revista