Aripi De Porc Învelite Cu Slănină
Aripile de porc învelite în Bacon ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și דל פחמימות,ă are 180 de calorii, 13g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 97 de cenți pe porție. Este adus la tine de Epicurious. 102 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați slănină, grătar, cotlet de porc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Aripi De Pui Asiatice Învelite Cu Slănină Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați, Aripioare de pui învelite cu slănină cu sos de grătar Bourbon, și Muschi de iepure învelit cu slănină cu sos de căpșuni cu slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare cotlet de porc în trei fâșii. Pentru a înfășura "aripile", începeți prin a suprapune slănina pe un capăt al unei benzi de porc, apoi înfășurați-o și în jur într-un mod de trestie de bomboane. Asigurați slănina în partea de sus cu o scobitoare. Dacă trebuie să folosiți o scobitoare la ambele capete, continuați. Condimentați Generos aripile înfășurate cu slănină cu frecarea.
Pregătiți-vă aragazul pentru a găti indirect la 235 buc.f folosind lemn de pecan mediu pentru aromă de fum.
Așezați aripile direct pe grătarul de gătit și gătiți timp de 90 de minute, sau până când slănina este gătită. Poate doriți să le terminați pe un grătar fierbinte sau sub broiler pentru a prăji slănina.
Se servește fierbinte cu sos de grătar pentru scufundare.
De la foc lent: Ghidul începătorului la grătar de Ray "Dr.BBQ" Lampe. Text copyright 2012 de Ray Lampe; fotografii Copyright 2012 de Leigh Beisch. Publicat de Chronicle Books, LLC.