Ariciul De Mare Bruschetta

Ariciul De Mare Bruschetta
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că dă-i lui Sean Urchin Bruschettan o încercare. Această rețetă face 6 porții cu 159 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți cilantro, pâine rustică, ulei de măsline extra virgin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Sean Urchin Ceviche, Tagliatelle De Tarhon Cu Unt De Arici Sean, și Mousse Sean Urchin cu vinetă de ghimbir.

Instrucțiuni

1
Combinați ceapa tocată, sherry, sucul de lămâie, cilantro și 1 lingură de ulei de măsline într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați arici și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3
Lasă la marinat în timp ce grătești pâinea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Ungeți feliile de pâine cu uleiul de măsline rămas și grătați la foc mediu până când ambele părți sunt ușor colorate. Feliați pâinea prăjită în degete și acoperiți cu arici și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe.
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și indicii de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșie rubinică intensă, cu reflexe violete. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect să se împerecheze cu paste și mezeluri.
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și indicii de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșie rubinică intensă, cu reflexe violete. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect să se împerecheze cu paste și mezeluri.
Casa Emma Chianti Classico D.O.C.G is an elegant wine with a floreal bouquet and cherry hints. It has a balanced freshness, good structure and velvety tannins. Aged for 1 year in 500 liter barrels, it has an intense ruby red color with purple reflections. With a lingering finish with good acidity and minerality, it is perfect to pair with pasta and cold cuts.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista