Arepas umplute cu chile, chorizo și porumb
Reteta Arepas Umplute cu Chiles, Chorizo si Porumb se poate face in aproximativ 1 ora si 10 minute . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10 g de proteine , 15 g de grăsimi și un total de 266 de calorii . Pentru 1,09 USD per porție , primești o garnitură care servește 10 persoane. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de unt, coriandru, felii de lime și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 48% . Acest scor este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au apreciat și Chile Poblano Umplute cu Ouă Oleită cu Sos de Brânză picant , Cioara de porumb Poblano la gătit cu pui și Chorizo și Piper umplut cu quinoa și Chorizo și Vită .
Instrucțiuni
Pentru umplutură: Preîncălziți un grătar la foc mediu-mare.
Într-un castron, amestecați ardeii poblano cu uleiul de canola.
Puneți pe grătar împreună cu ceai și porumb și gătiți, întorcându-le din când în când, până când legumele sunt bine carbonizate.
Puneți imediat ardeii într-un castron, acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea 10 minute să se transpire și să se înmoaie. Tăiați ceașurile carbonizate și puneți-le într-un castron mare.
Tăiați boabele de porumb de pe spic și adăugați-le în bol. Se decojește ardeii, se toacă mărunt și apoi se adaugă la porumb și ceață. Se amestecă brânza de capră și parmezanul.
Încinge o tigaie mare pe grătar, adaugă chorizo-ul și gătește până când uleiurile se eliberează și chorizo-ul se rumenește ușor, 3 până la 4 minute.
Adăugați chorizo la amestecul de brânză poblano și amestecați ușor. Pune deoparte până când este gata de utilizare.
Combinați făina de masă și sarea într-un castron mare.
Turnați 2 1/2 căni de apă fierbinte și, folosind o lingură de lemn, amestecați pentru a se combina.
Adăugați untul topit, acoperiți cu folie de plastic și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Împărțiți aluatul în 12 bile mici.
Așezați fiecare minge între două bucăți de folie de plastic și aplatizați folosind o tigaie cu fund greu sau o presă pentru tortilla până la aproximativ 3 1/2 inchi în diametru și 1/4 inch grosime.
Încinge uleiul de canola într-o tigaie de fontă la foc mediu. Prăjiți arepasele până se rumenesc ușor - ar trebui să aibă o crustă frumoasă la exterior, dar să fie totuși moi în interior - aproximativ 5 minute pe parte.
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați arepasul în jumătate, asemănător cu o brioșă englezească. Umpleți 1 până la 2 lingurițe de umplutură în fiecare.
Se ornează cu niște coriandru tocat și un strop de suc de lămâie.