Arepa Boyacense
Arepa Boyacense (Arepa de la Boyac Block) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 409 calorii, 17g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.48 pe portie. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Mergeți la magazin și ridicați sare, lapte, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1017 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Arepa con Huevo Frito, Hogao y Aguacate (Arepa cu ou, Avocado și sos creol), Arepa con Carne Asada (Arepa cu carne de vită la grătar în stil columbian), și Arepa Reina Pepiada (Arepa cu pui mărunțit și Avocado) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu amestecați masarepa, făina, apa, laptele, sarea, zahărul și untul. Frământați cu mâinile timp de aproximativ 3 minute umezindu-vă mâinile cu apă în timp ce lucrați.Formați 12 bile mici cu aluatul.
Așezați fiecare bilă între 2 pungi de plastic sau hârtie pergament și, cu un capac plat pentru oală, aplatizați la o grosime de aproximativ 1/8 inch.
Puneți brânza în centrul jumătății cercurilor masa și acoperiți cu un alt cerc masa de aluat. Folosind degetele, sigilați marginile din jurul arepelor, ceea ce va împiedica scurgerea brânzei.
Adăugați untul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu.
Așezați Arepa în tigaie și gătiți aproximativ 3 minute pe fiecare parte, până se formează o crustă sau până se rumenesc.