Ardei Și Ceapă Murați
Ardei murați și ceapă este un fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 3 calorii. Această rețetă servește 250 și costă 1 cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, ardei gras, oțet și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Ceapă Și Ardei Murate Condimentate, Burgeri Cheesesteak cu ardei murați, ceapă și castraveți, și Salată de Calamari, ardei grași prăjiți și ceapă roșie murată la grătar.
Instrucțiuni
Sterilizați borcanele și pregătiți capacele.
În timp ce borcanele fierb, înmuiați felii de ceapă în apă cu gheață 10 minute. Aduceți oțet, următoarele 3 ingrediente și 2 căni de apă la fierbere într-un 1-qt. cratiță din oțel inoxidabil la foc mediu-mare, amestecând până se dizolvă zahărul.
Scurgeți feliile de ceapă; se usucă. Aruncați împreună ceapa și ardeiul gras. Împachetați legumele strâns în borcane fierbinți, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch. Acoperiți legumele cu lichid de decapare fierbinte, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch.
Sigilați și procesați borcanele, procesând 5 minute.
Scoateți borcanele din apă și lăsați să stea, netulburate, la temperatura camerei 24 de ore. Pentru a verifica sigiliile, scoateți benzile și apăsați în jos pe centrul fiecărui capac. Dacă capacul nu se mișcă, borcanul este sigilat. Dacă capacul se apasă și apare din nou, borcanul nu este sigilat. Păstrați borcanele sigilate corespunzător într-un loc răcoros și întunecat până la 1 an. Se dă la frigider după deschidere.