Ardei Umpluți Mai Sănătoși
Ardeii umpluți mai sănătoși ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,74 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 229 calorii, 21g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ardei grași, sos Worcestershire, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Ardei Umpluți Mai Sănătoși, Ardei Umpluți, și Ardei Umpluți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Aduceți orezul brun și apa la fiert într-o cratiță. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 45 până la 50 de minute.
Gatiti si amestecati carnea de vita, usturoiul si ceapa intr-o tigaie la foc mediu pana cand carnea se rumeneste uniform si ceapa se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Îndepărtați și aruncați blaturile, semințele și membranele ardeilor grași verzi, roșii și galbeni. Aranjați ardeii într-un vas de copt cu părțile scobite orientate în sus. Tăiați fundul ardeilor, dacă este necesar, astfel încât să stea în poziție verticală.
Amestecați carnea de vită rumenită, orezul gătit, 1 cutie de sos de roșii, sosul Worcestershire, sarea și piperul într-un castron. Puneți o cantitate egală de amestec în fiecare ardei scobit.
Se amestecă sosul de roșii rămas și condimentul Italian într-un castron și se toarnă peste ardeii umpluți.
Coaceți în cuptorul preîncălzit, ungând cu sos la fiecare 15 minute, până când ardeii sunt fragede, aproximativ 1 oră.
Presărați ardeii cu parmezan ras după coacere.