Ardei Umpluți La Grătar

Ardei Umpluți La Grătar
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Ardeii umpluți la grătar ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 253 calorii, 18g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $3.04 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, ulei, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul, puteți urma acest fel principal cu Pâine Vegană Cu Banane Mango ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Rețete similare includ Ardei Umpluți La Grătar, Ardei Umpluți La Grătar, și Ardei Umpluți La Grătar.

Instrucțiuni

1
Amestecați amestecul de condimente, sarea și vinul într-un castron mic și amestecați bine. Apoi combinați amestecul cu toate celelalte ingrediente, cu excepția uleiului și ardeilor, într-un bol de amestecare și amestecați cu mâinile până când toate ingredientele sunt distribuite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CondimenteAmestec De Condimente
ArdeiArdei
SareSare
VinVin
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Puneți carnea la frigider timp de o oră sau mai mult pentru a permite aromelor să se amestece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
3
Încălziți puțin ulei într-o tigaie și puneți o linguriță din amestecul de carne în uleiul încins. Gatiti, rotind frecvent, pana cand se face pe ambele parti. Gustați și reglați sarea și condimentele în amestecul de carne rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
CarneCarne
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Tăiați ardeii în jumătate prin tulpină, astfel încât să formeze șase căni cu jumătate de ardei. Umpleți fiecare jumătate de piper cu amestec de carne. Movilă carnea nu mai mult de 1/2 inch peste marginea superioară a fiecărui ardei. Ardeii umpluți pot fi făcuți în avans până în acest moment și păstrați acoperiți la frigider pentru câteva zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
PiperPiper
CarneCarne
5
Aprinde grătarul. Gatiti ardeiul cu partea in jos la foc mic timp de 10 pana la 12 minute, pana cand ardeiul este carbonizat si moale. Întoarceți ardeii umpluți și gătiți pe partea de carne timp de 10 minute. Test pentru coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
PiperPiper
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Serviți imediat cu salsa la alegere. Acestea sunt, de asemenea, foarte reci sau tăiate în felii pentru sandvișuri.
7
Variație: Ardei Leb-Mex
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
8
Utilizați condimente kebab, cum ar fi Sadaf, disponibile în magazinele alimentare din Orientul Mijlociu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
9
Variație: Ardei Cajun
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
10
Folosiți un amestec de condimente Cajun, cum ar fi Tony Chachere sau Zatarain și omiteți sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente CajunCondimente Cajun
SareSare
11
Gust
12
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
13
Cartea de bucate Tex-Mex Grill și Backyard Barbacoa de Robb Walsh. Drepturi de autor 201
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Revista