Ardeii umpluți cu cuscus cu aragaz lent ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 325 calorii, 16g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de scorțișoară măcinată, piper măcinat, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 48 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, care este solid. Rețete similare includ Ardei Umpluți Cu Cuscus Cu Aragaz Lent, Ardei Umpluți Cu Cuscus Cu Aragaz Lent, și Ardei umpluți cu cuscus cu aragaz lent (gătit pentru 2).
Instrucțiuni
1
Tăiați o felie subțire de la capătul tulpinii fiecărui ardei gras pentru a îndepărta vârful piperului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Piper
2
Îndepărtați semințele și membranele; clătiți ardeii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Semințe
3
În tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită, ceapa și usturoiul la foc mediu-mare aproximativ 5 minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită se rumeneste; scurgere. Se amestecă sosul de roșii, chimenul, sarea, scorțișoara și ardeiul roșu. Se amestecă cuscusul. Împărțiți amestecul de vită uniform între ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii
Ardei Roșu
Scorțișoară
Cuscus
Ardei
Usturoi
Chimen
Ceapă
Carne De Vită
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se toarnă apă în aragaz lent de 4 1/2 până la 6 litri; stați ardeii în poziție verticală în aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
5
Acoperiți și gătiți la foc mic 5 până la 7 ore sau până când ardeii sunt fragede.