Ardei Umpluți Cu Cuscus Cu Aragaz Lent

Ardeii umpluți cu cuscus cu aragaz lent ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 325 calorii, 16g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de scorțișoară măcinată, piper măcinat, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 48 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, care este solid. Rețete similare includ Ardei Umpluți Cu Cuscus Cu Aragaz Lent, Ardei Umpluți Cu Cuscus Cu Aragaz Lent, și Ardei umpluți cu cuscus cu aragaz lent (gătit pentru 2).
Instrucțiuni
Tăiați o felie subțire de la capătul tulpinii fiecărui ardei gras pentru a îndepărta vârful piperului.
Îndepărtați semințele și membranele; clătiți ardeii.
În tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită, ceapa și usturoiul la foc mediu-mare aproximativ 5 minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită se rumeneste; scurgere. Se amestecă sosul de roșii, chimenul, sarea, scorțișoara și ardeiul roșu. Se amestecă cuscusul. Împărțiți amestecul de vită uniform între ardei.
Se toarnă apă în aragaz lent de 4 1/2 până la 6 litri; stați ardeii în poziție verticală în aragaz.
Acoperiți și gătiți la foc mic 5 până la 7 ore sau până când ardeii sunt fragede.
Se ornează cu nuci de pin și coriandru.