Ardei Umpluți Cu Carne De Vită

Ardei Umpluți Cu Carne De Vită
Ardeii umpluți cu carne de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 509 calorii, 25g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,86 USD pe porție. 17 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de carne tocată de vită, roșii uscate la soare, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma vinul, puteți urma acest fel principal cu Gelee de vin de desert cu citrice ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Ardei Umpluți Cu Carne De Vită, Ardei Umpluți Cu Carne De Vită, și Ardei umpluți cu carne de vită și orez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie grea și adăugați ceapa și chilisul și gătiți timp de 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați tocatul, continuați să gătiți rapid încă 3 minute, apoi adăugați roșiile, quinoa sau orezul, bulionul, vinul și frunzele de dafin.Se aduce la fierbere, se acoperă și se fierbe timp de 20 de minute. Condimentează după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Carne MăcinatăCarne Măcinată
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Încălziți cuptorul la 190C / 191° / marca de gaz 5.Umpleți ardeii cu amestecul adecvat și stropiți cu ulei de măsline
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Coaceți timp de 25-30 de minute sau până când ardeii sunt fierți, apoi serviți fierbinți, calzi sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista