Ardei Umpluți
Ardeii umpluți sunt un fără gluten rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 336 calorii, 33g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. 1355 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, sos de roșii, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Ardei Umpluți: Aji, Ardei Umpluți, și Ardei Umpluți.
Instrucțiuni
Tăiați o felie subțire de la capătul tulpinii fiecărui ardei gras pentru a îndepărta vârful piperului.
Îndepărtați semințele și membranele; clătiți ardeii. Dacă este necesar, tăiați o felie subțire din partea de jos a fiecărui ardei, astfel încât să se ridice drept. În cuptorul olandez de 4 litri, adăugați suficientă apă pentru a acoperi ardeii.
Se încălzește la fierbere; adăugați ardei. Gatiti aproximativ 2 minute; scurgere.
În tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu 8 până la 10 minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită se rumeneste; scurgere. Se amestecă orezul, sarea, usturoiul și 1 cană de sos de roșii; gatiti pana se incinge.
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Umpleți ardeii cu amestec de carne de vită. Stați ardeii în poziție verticală într-un vas de copt din sticlă pătrată de 8 inci.
Se toarnă sosul de roșii rămas peste ardei.
Coaceți 10 minute. Descoperiți și coaceți cu aproximativ 15 minute mai mult sau până când ardeii sunt fragede.