Ardei Tricolori prăjiți cu Crostini
Rețeta prăjită ardei Tricolori cu Crostini ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă servește 10 și costă 29 de cenți pe porție. Această garnitură are 30 de calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, busuioc, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Crostini cu brânză de capră cu Pesto și ardei roșii prăjiți, Popsicles tricolor cu fructe de pădure și Kefir pentru 4 iulie, și Cupe de cartofi tricolore cu Caviar și smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ardeii grași pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de ardei, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 15 minute sau până se înnegrește.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 15 minute. Se curăță și se toacă mărunt.
Combinați ardeiul gras, ceapa, busuiocul și coriandrul într-un castron mediu.
Combinați oțetul, uleiul, zahărul și piperul negru într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Se toarnă amestecul de oțet peste amestecul de ardei gras, aruncând pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 2 ore.
Se servește cu felii de pâine.