Ardei Roșu, Usturoi Și Pecorino Goug Cumcres
Ardei roșu, usturoi & Pecorino Goug Likres ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 60. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 26 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână sare, brânză pecorino romano, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cheddar și piper negru Goug Uplemorres, roșii prăjite și ardei roșu, și Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Într-un robot de bucătărie, curățați ardeiul gras roșu cu apa și usturoiul până când amestecul este cât mai neted posibil, aproximativ 2 minute. Strecurați piureul de ardei printr-o sită fină așezată peste o cană de măsurare, apăsând puternic pe solide cu spatele unei linguri pentru a extrage cât mai mult din sucul de ardei; ar trebui să aveți 1 cană. Se amestecă puțin mai multă apă, dacă este necesar.
Transferați sucul de ardei roșu într-o cratiță medie.
Adăugați untul, sarea și piperul și gătiți la foc moderat până când untul se topește.
Adăugați făina dintr-o dată și bateți cu o lingură de lemn până când aluatul se îndepărtează de partea laterală a tigaiei și formează o bilă netedă și strălucitoare pe lingură. Răsturnați aluatul într-un castron. Folosind un mixer electric la viteză medie, bateți ouăle, câte 1, bătând bine între adaosuri. Bate în Pecorino Romano și cayenne.
Aruncați lingurițe rotunjite de aluat la aproximativ 1 inch distanță pe foile de copt pregătite.
Coaceți gururile pe rafturile superioare și mijlocii ale cuptorului timp de aproximativ 20 de minute, sau până se umflă și se rumenesc; deplasați foile de copt de sus în jos și înapoi în față la jumătatea coacerii.
Serviți gougres fierbinte, cald sau la temperatura camerei.