Ardei roșu pur și simplu cu păstrăv afumat
Ardeiul roșu pur și pur Cu păstrăv afumat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 229 calorii, 8g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper proaspăt măcinat, bulion de pui degresat cu grăsime, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 49%. Încercați Zucchini Latkes cu jeleu de ardei roșu și păstrăv afumat, Păstrăv curcubeu cu piure de mazăre de busuioc, și Păstrăv cu sos cald de nuci de pin și piure de fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți și curățați cartofii; tăiați în bucăți de 1/2 inch.
Într - o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mare, combinați cartofii, ceapa, bulionul și ardeii roșii. Se aduce la fierbere, se reduce focul, se acoperă și se fierbe până când cartofii se zdrobesc ușor, aproximativ 20 de minute.
Într-un blender sau robot de bucătărie, rotiți amestecul de cartofi până se omogenizează. Reveniți la tigaie și adăugați jumătate și jumătate. Supă de răcire rapidă (tigaie umplută cu supă de cuib în apă cu gheață și amestecați des până când supa este rece, 15 până la 20 de minute) sau acoperiți și refrigerați până la rece, cel puțin 1 oră sau până la 1 zi.
Între timp, cu un cuțit ascuțit, tăiați coaja și membrana albă din portocale. Lucrând peste un castron, tăiați între membranele interioare și fructe pentru a elibera segmente în castron; aruncați coaja și membrana.
Ouă de coajă și tăiați sau tăiați fin. Rupeți păstrăvul în fulgi.
Supă de oală în boluri largi.
Garnisiți în mod egal cu segmente portocalii și păstrăv; presară deasupra ou și arpagic.
Se adaugă sare și piper după gust.