Ardei roșu prăjit și Frittata de ierburi proaspete
Nevoie de un gluten gratuit, primal, FODMAP prietenos, și masa de dimineață vegetarian? Ardeiul roșu prăjit și Frittata proaspătă de plante ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 12. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 121 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți frunze de oregano, ouă, frunze de busuioc și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați roșii prăjite și piper roșu dip, Baie De Ardei Roșu Prăjită De 5 Minute, și Ușor Prăjită Piper Roșu Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Se toarnă uleiul într-o tigaie antiaderentă de 10 inci și se pune la foc mediu timp de 2 minute. Între timp, adăugați sarea, piperul, pătrunjelul, arpagicul, busuiocul și oregano în ouă și bateți bine.
Turnați amestecul de ouă în tigaia fierbinte, reduceți focul la mediu și gătiți aproximativ 3 minute, trăgând ocazional oul de pe părțile laterale ale tigaiei.
Adăugați ardeii roșii și brânza de capră, scoateți tigaia de pe foc și glisați-o în jumătatea superioară a cuptorului. Gatiti pana cand centrul frittatei este setat, aproximativ 12-15 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească 10 minute. Glisați spatula în jurul marginilor tigaiei, lucrând puțin sub frittata. Agitați tigaia pentru a slăbi fundul și glisați ușor pe un platou de servire. Feliați în 12 pene, garnisiți cu frunze de busuioc și serviți.