Ardei roșu, cartofi și Ricotta Frittata

Nevoie de un fără gluten și Fel principal primar? Ardeiul roșu, cartoful și Ricotta Frittata ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 201 calorii, 16g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ardei gras prăjit, pene de cartofi cu rozmarin și usturoi, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi Și Piper Frittata, Cartofi și ardei roșu Frittata, și Cartofi-Ardei-Spanac Frittata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Rupeți ardeiul gras roșu prăjit în bucăți de dimensiuni de mușcătură pentru a fi egale cu 1/3 cană.
Bateți împreună ouăle, parmezanul, usturoiul, pătrunjelul, arpagicul, sarea, piperul și 1/4 cană de apă într-un bol mare până se spumează.
Se toarnă jumătate din amestecul de ouă într-o tigaie antiaderentă de 10 inci ușor unsă.
Așezați cartofii într-un singur strat peste amestecul de ouă.
Se toarnă amestecul de ou rămas peste cartofi. Dot ricotta de linguri peste amestec de ou, și de sus cu bucăți de ardei roșu.
Coaceți la 350 timp de 35 până la 40 de minute sau până se umflă și se fixează.