Ardei prăjiți și Crostini de dovlecei
Ardeiul prăjit și dovlecelul Crostini este un vegan rețetă cu 8 porții. O porție conține 48 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de baghetă de pâine în diagonală, busuioc, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu o mulțime de oameni într-adevăr a plăcut acest hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Ardei prăjit pe Crostini, Ardei Roșu Prăjit Crostini, și Ardei Roșu Prăjit Crostini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ardeii grași pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de piper, pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 12 minute sau până se înnegresc și se carbonizează.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar și sigilați.
Lăsați să stea 15 minute. Cojiți și aruncați piei.
Așezați dovleceii pe o foaie de copt căptușită cu folie și acoperiți cu spray de gătit. Se fierbe timp de 5 minute sau până se înmoaie și se rumenesc ușor. Mișto.
Tăiați ardeii prăjiți și dovleceii; combinați cu busuiocul și ingredientele rămase, cu excepția pâinii, aruncând pentru a acoperi.
Lăsați să stea 30 de minute. Lingura 2 linguri savura peste fiecare felie de pâine.