Ardei prăjiți cu praz
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Ardeii prăjiți cu praz ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 132 calorii. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați prazul, uleiul de măsline, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Încercați Praz și ardei cu Linguine, Somon copt în folie cu praz și ardei gras, și Cod prăjit în tigaie cu roșii prăjite și praz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți ardeii peste flăcări de gaz sau sub un broiler preîncălzit, întorcându-se des, până când sunt carbonizați peste tot.
Transferați ardeii într-un platou și lăsați să se răcească.
Între timp, aduceți la fierbere o cratiță medie cu apă sărată.
Adăugați prazul și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Se scurge și se usucă cu prosoape de hârtie. Întoarceți prazul în cratiță cu 1 lingură de ulei de măsline și aruncați pentru a acoperi. Se condimentează cu sare.
Aruncați cojile de ardei, tulpinile și semințele.
Tăiați ardeii în fâșii de 2 pe 1/3 inci și aranjați pe un platou mare.
Stropiți cu restul de 1/4 cană de ulei și condimentați cu sare. Se acoperă cu prazul și se servește.