Ardei prăjită și carne de vită Crostini ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 48 și costă 15 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 11 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Un amestec de piper, carne de vită prăjită, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 19 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Ardei Roșu Prăjit Crostini, Ardei prăjit pe Crostini, și Ardei Roșu Prăjit Crostini.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron; amestecați bine.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Înveliți ambele părți ale feliilor de pâine cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1-1/2 Căni De Bere
4
Așezați jumătate de felii de pâine într-un singur strat pe o foaie mare de copt. Se fierbe 1 1/2 minute pe fiecare parte sau până se prăjește ușor. Repetați procedura cu pâinea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Întindeți 1 linguriță de brânză peste 1 parte a fiecărei felii de pâine. Împărțiți carnea de vită uniform între feliile de pâine; acoperiți fiecare cu 1 linguriță amestec de ardei gras.
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 85 de dolari pe sticlă.