Ardei picant și porumb

Ardei picant și porumb
Reteta Spicy Peppers & Corn se poate face in aproximativ 35 de minute . Această rețetă face 6 porții cu 313 calorii , 8 g de proteine și 14 g de grăsime fiecare. Pentru 1,24 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână muștar măcinat, porumb shoepeg, sare de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 48% . Rețete similare includ curry picant de nucă de cocos cu ardei, Pak Choi și roșii , Brioșe de porumb cu porumb proaspăt și găluște de porumb, șapte și Cotija într-un bulion de porumb cu nucă de cocos .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele opt ingrediente. Într-un castron mic, combinați pesmetul și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și TocațiLa 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cesti De Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspat Sau Congelat, Dezghetat4 Cesti De Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspat Sau Congelat, Dezghetat
2
Pune jumătate din amestecul de pesmet într-un 2-qt neuns. vas de copt. Acoperiți cu amestecul de porumb și amestecul de pesmet rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Coaceți, descoperit, la 375° timp de 20-25 de minute sau până când devine maro auriu și clocotește.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista