Ardei Iute Rellenos Souffl De Ou La Cuptor

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri de mâncare, așa că încercați Chiles Rellenos Egg souffl suc de fructe. O porție conține 225 calorii, 13g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați ouă, lapte, N Salsa groasă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ardei iute Anchos Rellenos De Queso (ardei iute Ancho umplut cu brânză), Ardei iute poblano umpluți în orez alb (arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), și Ardei Iute Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Ardei Iute) Caserola Rellenos.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de metri pătrați F. Pulverizați vasul de copt din sticlă de 11x7 inci (2 litri) cu spray de gătit. Umpleți ardeii iute cu fâșii de brânză; aranjați în vasul de copt.
Într-un castron mediu, bateți gălbenușurile de ou și laptele cu sârmă până se omogenizează bine. Se amestecă făina și sarea până se omogenizează.
Într-un castron mare, bateți albușurile cu mixerul electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți ușor amestecul de gălbenușuri în albușuri bătute până când nu rămân urme de alb. Se amestecă uniform amestecul peste ardeii iute umpluți.
Coaceți 30 până la 40 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat și partea superioară este maro auriu.
Încingeți fiecare porție cu crenguță de coriandru.
Serviți imediat cu salsa.