Chiles Rellenos (ardei umpluți) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 357 calorii, 26g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 294 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți ulei de porumb, carne de vită măcinată, roșii Rome și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 84%. Încercați Ardei Poblano Umpluți (Ardei Iute Rellenos), Ardei poblano umpluți în orez alb (arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), și
Instrucțiuni
1
Așezați ardeii întregi peste o flacără deschisă (arzător cu gaz) sau sub broiler. Prăjiți, întorcându-vă frecvent până când este uniform negru și blister.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
2
Scoateți-l de pe foc, puneți-l într-o pungă de plastic și lăsați-i să transpire o vreme. Acest lucru va permite piei să coaja de ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
3
În timp ce ardeii transpiră, așezați carnea de vită măcinată într-o tigaie la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand sa se prabuseasca, pana se rumeneste uniform. Când carnea de vită este complet gătită, adăugați ceapa, usturoiul și roșiile și gătiți încă câteva minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Carne De Vită Măcinată
Ardei
Usturoi
Tomate
Ceapă
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Scoateți ardeii din pungă și îndepărtați pielea arsă. Poate doriți să purtați mănuși de protecție. Rulați ardeii sub apă curgătoare rece pentru a clăti orice bucăți arse. Faceți o mică fantă verticală în partea laterală a ardeilor și îndepărtați semințele și venele. Umpleți fiecare piper la jumătate cu amestecul de carne de vită măcinată, apoi umpleți restul drumului cu brânză mărunțită. Închideți fantele și fixați-le cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mărunțită
Carne De Vită Măcinată
Ardei
Piper
Semințe
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
5
Bateți albușurile de ou într-un vas mare de sticlă sau metal până când sunt groase și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Adăugați gălbenușurile de ou și bateți un minut pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
7
Între timp, încălziți 1/4 inch de ulei într-o tigaie grea mare la foc mediu-mare. Înveliți ardeii umpluți cu un praf ușor de făină, apoi înmuiați-i în ou, astfel încât să fie complet acoperiți. Puneți cu grijă în uleiul fierbinte și prăjiți pe ambele părți până la aur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Făină Pentru Toate Scopurile
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Scurgeți pe prosoape de hârtie, apoi serviți pe un platou mare.
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Avinyo Cava Reserva cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.