Ardei iute poblano umpluți cu sos de nucă și semințe de rodie

Ardei iute poblano umpluți cu sos de nucă și semințe de rodie
Nevoie de o garnitură fără gluten? Ardeii iute poblano umpluți cu sos de nucă și semințe de rodie ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $ 4.87 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 640 calorii, 38g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. 76 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de umăr de porc, piersică, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Ardei iute poblano umpluți cu sos de nucă și semințe de rodie, Ardei Iute Poblano Umplute Cu Ouă Amestecate Cu Sos Picant De Brânză, și Ardei iute poblano umpluți în orez alb (arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso).

Instrucțiuni

1
Puneți carnea de porc într-o cratiță grea de 3 litri cu sare, felie de ceapă, usturoi, cimbru și suficientă apă rece pentru a acoperi cu 1/2 inch și aduceți la fierbere, degresând spumă. Reduceți căldura și fierbeți, parțial acoperit, până când carnea de porc este foarte fragedă, 1 până la 1 1/2 ore. Carne de porc rece în lichid, neacoperită, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Scurgeți, apoi tăiați carnea de porc în zaruri de 1/3 inch. Aruncați ceapa, usturoiul și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
1
Gatiti ceapa si usturoiul in uleiuri intr-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, amestecand, pana se inmoaie, 5 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
2
Adăugați roșii, cimbru, frunze de dafin, scorțișoară, ienibahar, cuișoare, nucșoară, 1 lingură de oțet, 1 1/2 lingurițe de zahăr și 3/4 linguriță de sare și fierbeți, neacoperite, amestecând ocazional, până când roșiile s-au descompus și sosul este ușor îngroșat, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
3
În timp ce roșiile se fierbe, tăiați un X în fundul piersicii, apoi scufundați în apă clocotită până când pielea începe să se slăbească, 10 până la 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
4
Transferați piersica într-un castron cu apă rece pentru a opri gătitul, apoi curățați, lăsați și tăiați cubulețe (1/3 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Aruncați frunzele de dafin, crenguța de cimbru și bățul de scorțișoară din amestecul de roșii, apoi adăugați carnea de porc tăiată cubulețe și ingredientele de umplutură rămase și fierbeți, neacoperite, amestecând ocazional, până când fructele sunt înmuiate, dar încă intacte, 8 până la 10 minute. Condimentați cu sare suplimentară, zahăr și oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
1
Nuci pur și migdale într-un blender cu lapte, brânză, 1 lingură de zahăr și 1/4 linguriță de sare până la neted și matasos, aproximativ 2 minute. (Sos ar trebui să strat gros înapoi de o lingură mare. Dacă sosul este prea subțire, adăugați mai multe migdale și pur și simplu. Dacă este prea gros, adăugați mai mult lapte.) Se condimentează cu sare și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)(23)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Tăiați o fantă longitudinală în fiecare chile și tăiați cu grijă semințele cu foarfece de bucătărie, lăsând tulpina intactă. (Pentru căldură mai blândă, tăiați cu atenție și coastele.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
3
Împărțiți umplutura de porc între ardei iute, apoi închideți, suprapunând ușor laturile deschiderilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
4
Transferați, coaseți părțile în sus, într - un vas de copt superficial de 13 x 9 inci, apoi acoperiți cu folie și coaceți până când se încălzește, 15 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
Pentru PetreceriPentru Petreceri
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
5
Transferați ardeii iute pe farfurii, rotindu-le cu grijă cu laturile cusăturii în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
6
Se toarnă aproximativ 1/3 cană sos de nucă peste fiecare chile, lăsând o parte din chile vizibilă, apoi se presară ardei iute cu semințe de rodie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
7
Serviți ardeii calzi sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
1
* Carnea de porc poate fi gătită cu 1 zi înainte. Se răcește în bulion, neacoperit, apoi se răcește în bulion, acoperit.* Sosul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.* Ardeii iute pot fi prăjiți cu 1 zi înainte. Se răcește, se acoperă, apoi se usucă înainte de umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți

Ingrediente

680Nuci de orice fel (tocate)umăr de porc dezosat, tăiat în bucăți de 1 1/2 inchumăr de porc dezosat, tăiat în bucăți de 1 1/2 inch907Nuci de orice fel (tocate)roșiile proaspete, cu miez și tocate grosier, sau 1 (28 oz) pot fi roșii întregi, tocate grosier, cu sucroșiile proaspete, cu miez și tocate grosier, sau 1 (28 oz) pot fi roșii întregi, tocate grosier, cu suc1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)oțet de cidru sau după gustoțet de cidru sau după gust4inchbaton de scorțișoară (de preferință Mexican)baton de scorțișoară (de preferință Mexican)796 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricaise uscate, tocate grosiercaise uscate, tocate grosier1crenguțătăiat în felii, 1)tăiat în felii, 1)3cuișoare marilingura de usturoi tocat fin (aproximativlingura de usturoi tocat fin (aproximativ2cuișoare de usturoi, decojitecuișoare de usturoi, decojite3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirioz queso fresco sau brânză de capră moale foarte ușoară, sfărâmatăoz queso fresco sau brânză de capră moale foarte ușoară, sfărâmată796 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirimăr verde decojit (1/3 inch) măr verde decojit (1/3 inch)0(poate fi sau trece)ienibahar la solienibahar la sol0(poate fi sau trece)cuișoare măcinatecuișoare măcinate3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirilapte integral plus suplimentar, dacă este necesar, pentru sosul subțirelapte integral plus suplimentar, dacă este necesar, pentru sosul subțire1pinchnucșoară proaspăt rasă (opțional)nucșoară proaspăt rasă (opțional)2(iarnă)pachet sazon cu coriandru si achiotepachet sazon cu coriandru si achiote1inchgros) felie transversală ceapă albăgros) felie transversală ceapă albă1micipiersici albe coapte, curatate de coaja, fara samburi si tocatepiersici albe coapte, curatate de coaja, fara samburi si tocate596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 pachet (12 uncii) de brânză Brie1 pachet (12 uncii) de brânză Brie1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripătlagină tăiată cubulețe (1/3 inch) decojită foarte coaptă (neagră) sau banană fermăpătlagină tăiată cubulețe (1/3 inch) decojită foarte coaptă (neagră) sau banană fermă8mariardei iute poblano proaspeți (2 lb total), prăjiți și curățațiardei iute poblano proaspeți (2 lb total), prăjiți și curățați1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisemințe proaspete de rodie (de la 1 rodie)semințe proaspete de rodie (de la 1 rodie)596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 baton de scortisoara (1-1/2 inchi)1 baton de scortisoara (1-1/2 inchi)0(poate fi sau trece)sare sau gustsare sau gust71Nuci de orice fel (tocate)3/4 cană migdale tăiate plus suplimentar, dacă este necesar, pentru a îngroșa sosul3/4 cană migdale tăiate plus suplimentar, dacă este necesar, pentru a îngroșa sosul1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)zahăr sau gustzahăr sau gust2Frunze de dafin turcești sau 1 CaliforniaFrunze de dafin turcești sau 1 California2(iarnă)untură sau ulei vegetaluntură sau ulei vegetal142Nuci de orice fel (tocate)1/2 cani jumatati de nuc1/2 cani jumatati de nuc2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriceapa alba tocata maruntceapa alba tocata marunt
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista