Ardei iute poblano umpluți cu sos de nucă și semințe de rodie
Nevoie de o garnitură fără gluten? Ardeii iute poblano umpluți cu sos de nucă și semințe de rodie ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $ 4.87 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 640 calorii, 38g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. 76 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de umăr de porc, piersică, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Ardei iute poblano umpluți cu sos de nucă și semințe de rodie, Ardei Iute Poblano Umplute Cu Ouă Amestecate Cu Sos Picant De Brânză, și Ardei iute poblano umpluți în orez alb (arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso).
Instrucțiuni
1
Puneți carnea de porc într-o cratiță grea de 3 litri cu sare, felie de ceapă, usturoi, cimbru și suficientă apă rece pentru a acoperi cu 1/2 inch și aduceți la fierbere, degresând spumă. Reduceți căldura și fierbeți, parțial acoperit, până când carnea de porc este foarte fragedă, 1 până la 1 1/2 ore. Carne de porc rece în lichid, neacoperită, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola Pentru Prăjire
2 Linguri De Whisky Piure Acru
2 Cesti Catei De Usturoi
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Scurgeți, apoi tăiați carnea de porc în zaruri de 1/3 inch. Aruncați ceapa, usturoiul și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola Pentru Prăjire
2 Linguri De Whisky Piure Acru
2 Cesti Catei De Usturoi
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
1
Gatiti ceapa si usturoiul in uleiuri intr-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, amestecand, pana se inmoaie, 5 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola Pentru Prăjire
2 Linguri De Whisky Piure Acru
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată Sau
2
Adăugați roșii, cimbru, frunze de dafin, scorțișoară, ienibahar, cuișoare, nucșoară, 1 lingură de oțet, 1 1/2 lingurițe de zahăr și 3/4 linguriță de sare și fierbeți, neacoperite, amestecând ocazional, până când roșiile s-au descompus și sosul este ușor îngroșat, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
Măr Suplimentar Opțional
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Lemn Dulce Galben și Verde
2 Cesti Catei De Usturoi
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
3
În timp ce roșiile se fierbe, tăiați un X în fundul piersicii, apoi scufundați în apă clocotită până când pielea începe să se slăbească, 10 până la 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
4
Transferați piersica într-un castron cu apă rece pentru a opri gătitul, apoi curățați, lăsați și tăiați cubulețe (1/3 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Aruncați frunzele de dafin, crenguța de cimbru și bățul de scorțișoară din amestecul de roșii, apoi adăugați carnea de porc tăiată cubulețe și ingredientele de umplutură rămase și fierbeți, neacoperite, amestecând ocazional, până când fructele sunt înmuiate, dar încă intacte, 8 până la 10 minute. Condimentați cu sare suplimentară, zahăr și oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Lemn Dulce Galben și Verde
2 Cesti Catei De Usturoi
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
1
Nuci pur și migdale într-un blender cu lapte, brânză, 1 lingură de zahăr și 1/4 linguriță de sare până la neted și matasos, aproximativ 2 minute. (Sos ar trebui să strat gros înapoi de o lingură mare. Dacă sosul este prea subțire, adăugați mai multe migdale și pur și simplu. Dacă este prea gros, adăugați mai mult lapte.) Se condimentează cu sare și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Sos De Afine, Pentru Servire
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Lemn Dulce Galben și Verde
Ulei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Petreceri
2
Tăiați o fantă longitudinală în fiecare chile și tăiați cu grijă semințele cu foarfece de bucătărie, lăsând tulpina intactă. (Pentru căldură mai blândă, tăiați cu atenție și coastele.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Antrenor Pep Clasificat 200-curent
3
Împărțiți umplutura de porc între ardei iute, apoi închideți, suprapunând ușor laturile deschiderilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
4
Transferați, coaseți părțile în sus, într - un vas de copt superficial de 13 x 9 inci, apoi acoperiți cu folie și coaceți până când se încălzește, 15 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
Pentru Petreceri
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
5
Transferați ardeii iute pe farfurii, rotindu-le cu grijă cu laturile cusăturii în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
6
Se toarnă aproximativ 1/3 cană sos de nucă peste fiecare chile, lăsând o parte din chile vizibilă, apoi se presară ardei iute cu semințe de rodie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Rodie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
7
Serviți ardeii calzi sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
1
* Carnea de porc poate fi gătită cu 1 zi înainte. Se răcește în bulion, neacoperit, apoi se răcește în bulion, acoperit.* Sosul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.* Ardeii iute pot fi prăjiți cu 1 zi înainte. Se răcește, se acoperă, apoi se usucă înainte de umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți