Ardei Iute Poblano Umpluți (

Ardei Iute Poblano Umpluți (
Umplute Poblano Chiles (este un vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 222 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 386 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, sare și piper, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Încercați Ardei iute poblano umpluți în orez alb (arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), Ardei Iute Poblano Umpluți (, și Ardei iute poblano umpluți cu porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Puneți roșiile, usturoiul și ceapa într-un blender. Se amestecă până se omogenizează. Într-o tigaie medie, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
TigaieTigaie
2
Adăugați sosul și fierbeți timp de 5 minute. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SosSos
1
Se amestecă brânza și oregano într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați o fantă prin 1 parte a chilelor carbonizate și umpleți fiecare chile cu 1/4 cană din amestecul de brânză. Închideți cu scobitori pentru a menține umplutura în poziție. Într-un castron mediu, folosind un mixer electric de mână, bateți albușurile la viteză mare până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
BrânzăBrânză
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
ScobitoriScobitori
BolBol
3
Adăugați gălbenușul de ou și continuați să bateți aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
4
Într-o cratiță mare cu fund greu, turnați suficient ulei pentru a umple tigaia aproximativ o treime din drum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
5
Se încălzește la foc mediu până când un termometru de prăjit introdus în ulei ajunge la 375 de grade F. (Dacă nu aveți un termometru, un cub de pâine se va rumeni în aproximativ 3 minute.) Dragați ardeii iute umpluți în făină până când sunt acoperiți complet. Scuturați orice exces de făină, apoi înmuiați ardeii iute în amestecul de ouă, până când sunt bine acoperiți. Se prăjesc până se rumenesc și se scurg pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
PâinePâine
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
Aranjați ardeii iute pe un platou de servire, lingurați sosul deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
SosSos
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista