Ardei Iute La Cuptor Rellenos

Chiles coapte Rellenos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,4 USD pe porție. O porție conține 434 calorii, 26g de proteine, și 31g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, chorizo mexican, brânză cotija și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Ardei iute la cuptor Rellenos cu sos de roșii fumurii, Ardei iute Anchos Rellenos De Queso (ardei iute Ancho umplut cu brânză), și Ardei iute poblano umpluți în orez alb (arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ardeii iute într-un singur strat pe o foaie de copt. Gatiti aproximativ 4 in. de la broiler până când ardeii iute sunt vezicule și negri, aproximativ 5 minute. Întoarceți ardeii iute și fierbeți până se formează vezicule și se înnegrește peste tot, aproximativ 5 minute. Puneți ardeii iute într-un castron mare de metal și acoperiți cu folie sau folie de plastic.
Lăsați să stea 15 minute.
Curățați ardeii iute și aruncați pielea.
Tăiați capetele tulpinii și aruncați; îndepărtați semințele. Puneți chiles deoparte pe straturi de prosoape de hârtie pentru a se usca.
Între timp, într-o tigaie mare la foc mediu-mare, gătiți chorizo, amestecând ocazional pentru a rupe carnea, până când este gătită, aproximativ 4 minute.
Preîncălziți cuptorul la 37
Într-un castron mare, amestecați chorizo, cotija și oregano. Umpleți chiles cu amestec și puneți - le într-un 8-cu 12-in. vas de copt.
Într-un castron mare, bateți ouăle până când sunt bine rupte și uniforme ca culoare și textură.
Bateți făina, praful de copt și sarea.
Presărați ardei iute cu 1/2 brânza jack.
Se toarnă amestecul de ouă peste ardei iute și se presară cu cricul rămas.
Coaceți până când blatul începe să se rumenească și ouăle sunt setate, dar încă moi, aproximativ 30 de minute.