Ardei iute Ancho umpluți cu cartofi și Chorizo

Ardei iute Ancho umpluți cu cartofi și Chorizo
Cartofi-și Chorizo-umplute Ancho Chiles este un fără gluten și prietenos cu FODMAP felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 52G de grăsime, și un total de 917 calorii. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cartofi roșii, roșii conservate, brânză monterey jack și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Încercați Ardei iute Ancho umpluți cu ton și cartofi, Ardei Iute Ancho Umpluți, și Ardei iute Anchos Rellenos De Queso (ardei iute Ancho umplut cu brânză) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți ardeii iute, apoi acoperiți cu apă rece într-un castron și înmuiați, ponderați cu o sită (pentru a se menține scufundat), până când se rehidratează complet (majoritatea vor deveni roșu mai strălucitor), aproximativ 8 ore. Nu scurgeți ardeii iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
2
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Scoateți 1 chile din lichidul de înmuiere și, lucrând peste bolul și Sita de chile, tăiați o fantă pe o parte cu foarfece și lăsați lichidul interior și semințele libere să se scurgă în sită. Tăiați cu grijă seedpod, lăsând tulpina intactă și lăsând orice semințe ușor slăbite să cadă în sită, apoi aruncați seedpod. Repetați cu ardeii iute rămași, aranjând ardeii iute însămânțați, tăiați părțile în sus, în 1 strat într - un vas de copt de 13 pe 9 pe 2 inci (3 litri).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
SitaSita
BolBol
4
Rezervați 1 cană chile - lichid de înmuiere pentru sos. Întoarceți semințele de chile din sită într-o tigaie superficială și întindeți-le uniform, apoi prăjiți-le la cuptor, amestecând ocazional, până când sunt uscate, parfumate și cu câteva nuanțe mai întunecate, 8 până la 10 minute. Se răcește semințele în tigaie pe un raft, apoi se macină fin în râșniță (veți avea aproximativ 1 lingură).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Ardei IuteArdei Iute
SemințeSemințe
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
SitaSita
CuptorCuptor
5
Roșiile pur arkulme, inclusiv sucul din cutie, într-un blender cu apă de înmuiere rezervată, semințe de chile măcinate și 1/2 linguriță sare până se omogenizează, apoi se transferă într-o cratiță grea de 3 litri și se fierbe, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă ușor și se reduce la aproximativ 2 căni, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
TomateTomate
SucSuc
SosSos
SemințeSemințe
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Curățați cartofii și tăiați-i în cuburi de 1/3 inch (aproximativ 2 1/2 căni). Gatiti intr-o oala de 3 litri cu apa sarata clocotita pana cand este frageda, dar nu se destrama, 6 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
7
Se scurge într-o strecurătoare și se clătește sub apă rece pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
8
Amestecați cartofii, chorizo, brânza și 1/4 linguriță de sare într-un castron, apoi umpleți chiles generos cu umplutură (aproximativ 1/2 cană fiecare; fanta nu se va închide peste ea).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
UmpluturăUmplutură
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
BrânzăBrânză
Ardei IuteArdei Iute
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Se toarnă sosul în jurul (nu peste) ardei iute, apoi se acoperă vasul cu folie și se coace până când sosul clocotește peste tot, 35 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
* Ardeii iute pot fi înmuiați până la 24 de ore.* Vasul poate fi asamblat, dar nu copt, cu până la 1 zi înainte. Păstrați ardeii iute umpluți în sos răcit, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
SosSos
2
Adăugați 5 până la 10 minute la timpul de coacere.* Disponibil la bucătărie / piață (888-468-4433).** Disponibil la piețele Latino, multe supermarketuri și tienda.com.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții4
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista