Ardei iute Ancho umpluți cu cartofi și Chorizo
Cartofi-și Chorizo-umplute Ancho Chiles este un fără gluten și prietenos cu FODMAP felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 52G de grăsime, și un total de 917 calorii. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cartofi roșii, roșii conservate, brânză monterey jack și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Încercați Ardei iute Ancho umpluți cu ton și cartofi, Ardei Iute Ancho Umpluți, și Ardei iute Anchos Rellenos De Queso (ardei iute Ancho umplut cu brânză) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți ardeii iute, apoi acoperiți cu apă rece într-un castron și înmuiați, ponderați cu o sită (pentru a se menține scufundat), până când se rehidratează complet (majoritatea vor deveni roșu mai strălucitor), aproximativ 8 ore. Nu scurgeți ardeii iute.
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Scoateți 1 chile din lichidul de înmuiere și, lucrând peste bolul și Sita de chile, tăiați o fantă pe o parte cu foarfece și lăsați lichidul interior și semințele libere să se scurgă în sită. Tăiați cu grijă seedpod, lăsând tulpina intactă și lăsând orice semințe ușor slăbite să cadă în sită, apoi aruncați seedpod. Repetați cu ardeii iute rămași, aranjând ardeii iute însămânțați, tăiați părțile în sus, în 1 strat într - un vas de copt de 13 pe 9 pe 2 inci (3 litri).
Rezervați 1 cană chile - lichid de înmuiere pentru sos. Întoarceți semințele de chile din sită într-o tigaie superficială și întindeți-le uniform, apoi prăjiți-le la cuptor, amestecând ocazional, până când sunt uscate, parfumate și cu câteva nuanțe mai întunecate, 8 până la 10 minute. Se răcește semințele în tigaie pe un raft, apoi se macină fin în râșniță (veți avea aproximativ 1 lingură).
Roșiile pur arkulme, inclusiv sucul din cutie, într-un blender cu apă de înmuiere rezervată, semințe de chile măcinate și 1/2 linguriță sare până se omogenizează, apoi se transferă într-o cratiță grea de 3 litri și se fierbe, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă ușor și se reduce la aproximativ 2 căni, 5 până la 7 minute.
Curățați cartofii și tăiați-i în cuburi de 1/3 inch (aproximativ 2 1/2 căni). Gatiti intr-o oala de 3 litri cu apa sarata clocotita pana cand este frageda, dar nu se destrama, 6 pana la 8 minute.
Se scurge într-o strecurătoare și se clătește sub apă rece pentru a opri gătitul.
Amestecați cartofii, chorizo, brânza și 1/4 linguriță de sare într-un castron, apoi umpleți chiles generos cu umplutură (aproximativ 1/2 cană fiecare; fanta nu se va închide peste ea).
Se toarnă sosul în jurul (nu peste) ardei iute, apoi se acoperă vasul cu folie și se coace până când sosul clocotește peste tot, 35 până la 45 de minute.
* Ardeii iute pot fi înmuiați până la 24 de ore.* Vasul poate fi asamblat, dar nu copt, cu până la 1 zi înainte. Păstrați ardeii iute umpluți în sos răcit, acoperit.
Adăugați 5 până la 10 minute la timpul de coacere.* Disponibil la bucătărie / piață (888-468-4433).** Disponibil la piețele Latino, multe supermarketuri și tienda.com.