Ardei Grași Roșii Umpluți Vegetarieni
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Ardeii grași roșii umpluți vegetarieni ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 209 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ardei gras, măr Granny smith, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 89%. Rețete similare includ Ardei Grași Roșii Umpluți Vegetarieni, Ardei Grași Mexicani La Grătar Vegetarieni, și Ardei grași umpluți vegetarieni cu sos proaspăt de roșii.
Instrucțiuni
Aduceți quinoa și apa la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când quinoa este fragedă, 20 până la 25 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas mic de copt. Înjumătățiți ardeii roșii pe lungime.
Scoateți semințele și coastele, dar lăsați tulpina intactă, astfel încât bolurile de ardei să-și păstreze forma; așezați partea tăiată în sus în vasul de copt pregătit.
Aruncați mărul tocat cu sucul de lămâie, uleiul de măsline, usturoiul, pătrunjelul, menta, roșiile și ceapa verde. Îndoiți quinoa și condimentați după gust cu sare și piper. Umpleți ardeii tăiați cu acest amestec și umpleți vasul de copt cu aproximativ 1/4 inch de apă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când ardeii sunt fragede, iar quinoa este fierbinte, aproximativ 20 de minute.