Ardei gras roșu caramelizat și ceapă
Ardei gras roșu caramelizat și ceapă este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 81 calorii. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, busuioc, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de excelent scor spoonacular de 38%. Încercați Ceapă caramelizată și ardei grași prăjiți Meatza, Paste cu ceapă caramelizată, ciuperci și ardei gras, și Hash de cartofi cu ardei gras și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță fierbinte la foc mediu, combinați ardeii roșii, ceapa, uleiul și untul; se sotează 2 minute. Reduceți focul la mediu-mic și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa și ardeii se înmoaie.
Dacă doriți, amestecați vinul roșu în legume și gătiți până când vinul se evaporă; aproximativ 30 de minute. Condimentează cu sare, piper și busuioc.