Ardei curry și Edamame
Nevoie de o fel principal fără gluten și vegan? Ardeii curry și Edamame ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 609 calorii. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de orez de iasomie, ulei vegetal, lapte de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma caju prăjit, puteți urma acest fel principal cu Banana Cajeta Caju Gelato ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 77%. Încercați Ardei curry și Edamame, Curried Edamame, și Ardei Umpluți Cu Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți orezul și 1 cană de apă până la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu. Acoperiți cu capac; fierbeți 15 până la 20 de minute sau până când apa a fost absorbită și orezul este fraged. (Păstrați capacul pe tigaie până când orezul a fiert cu 15 minute înainte de a verifica dacă apa a fost absorbită. Aburul apei care fierbe este necesar pentru ca orezul să se gătească.)
Între timp, curățați și tocați mărunt usturoiul.
Tăiați fiecare ardei gras pe jumătate pe lungime și tăiați semințele și membrana.
Tăiați fiecare jumătate în benzi de 1/2 inch, apoi tăiați benzile transversal în jumătate pentru a măsura 3 căni.
Curățați ceapa și tăiați-o pe jumătate pe lungime.
Așezați fiecare jumătate, tăiată cu fața în jos, pe tăbliță; tăiați longitudinal în treimi, apoi tăiați transversal în treimi pentru a face bucăți de aproximativ 1 inch.
Într-o tigaie antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați pudra de curry; gatiti 1 minut, amestecand continuu pentru a preveni arderea si pentru a dezvolta aroma. Se amestecă usturoiul, ardeii grași, ceapa, edamame, sarea și 1/4 cană de apă (adăugați ultima apă pentru a nu stropi). Gatiti 2 minute, amestecand frecvent si razuind fundul tigaiei pentru a amesteca pudra de curry cu legumele. Acoperiți cu capac; gatiti aproximativ 4 minute mai mult sau pana cand legumele sunt fragede.
Deschideți cutia de lapte de cocos și amestecați laptele cu o furculiță sau un tel de sârmă până când este neted și cremos. Măsurați 1 cană de lapte de cocos și amestecați în amestec de legume. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Fierbeti neacoperit aproximativ 2 minute, amestecand ocazional, pana cand este fierbinte.
Turnați laptele de cocos rămas în recipientul de depozitare; acoperiți și refrigerați pentru o altă utilizare.
Se servește peste orez și se presară coriandru și caju.