Ardei curry și Edamame

Ardei curry și Edamame
Nevoie de o fel principal fără gluten și vegan? Ardeii curry și Edamame ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 609 calorii. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de orez de iasomie, ulei vegetal, lapte de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma caju prăjit, puteți urma acest fel principal cu Banana Cajeta Caju Gelato ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 77%. Încercați Ardei curry și Edamame, Curried Edamame, și Ardei Umpluți Cu Curry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți orezul și 1 cană de apă până la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu. Acoperiți cu capac; fierbeți 15 până la 20 de minute sau până când apa a fost absorbită și orezul este fraged. (Păstrați capacul pe tigaie până când orezul a fiert cu 15 minute înainte de a verifica dacă apa a fost absorbită. Aburul apei care fierbe este necesar pentru ca orezul să se gătească.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Între timp, curățați și tocați mărunt usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
3
Tăiați fiecare ardei gras pe jumătate pe lungime și tăiați semințele și membrana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Tăiați fiecare jumătate în benzi de 1/2 inch, apoi tăiați benzile transversal în jumătate pentru a măsura 3 căni.
5
Curățați ceapa și tăiați-o pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Așezați fiecare jumătate, tăiată cu fața în jos, pe tăbliță; tăiați longitudinal în treimi, apoi tăiați transversal în treimi pentru a face bucăți de aproximativ 1 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Într-o tigaie antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați pudra de curry; gatiti 1 minut, amestecand continuu pentru a preveni arderea si pentru a dezvolta aroma. Se amestecă usturoiul, ardeii grași, ceapa, edamame, sarea și 1/4 cană de apă (adăugați ultima apă pentru a nu stropi). Gatiti 2 minute, amestecand frecvent si razuind fundul tigaiei pentru a amesteca pudra de curry cu legumele. Acoperiți cu capac; gatiti aproximativ 4 minute mai mult sau pana cand legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Deschideți cutia de lapte de cocos și amestecați laptele cu o furculiță sau un tel de sârmă până când este neted și cremos. Măsurați 1 cană de lapte de cocos și amestecați în amestec de legume. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Fierbeti neacoperit aproximativ 2 minute, amestecand ocazional, pana cand este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
10
Turnați laptele de cocos rămas în recipientul de depozitare; acoperiți și refrigerați pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
11
Se servește peste orez și se presară coriandru și caju.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
CajuCaju
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Revista