Ardei copți cu ciuperci, nuci și roșii

Ardei copți cu ciuperci, nuci și roșii
Ardeii copți cu ciuperci, nuci și roșii ar putea fi doar fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 2 și costă 4,05 USD pe porție. O porție conține 519 calorii, 11g de proteine, și 22g de grăsime. 52 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați ardei, ciuperci de castane, pesmet și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Vinete Coapte Cu Sos De Ciuperci Și Roșii, Vinete coapte cu sos de ciuperci și roșii, și Vinete Coapte (Vinete) Ala Ce CE Cu Sos De Ciuperci De Roșii.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și prăjiți ciupercile la foc mare timp de 5 minute. Se condimentează cu o măcinare bună de piper negru și se scoate de pe foc. Se amestecă usturoiul, bucățile de roșii, pesmetul, nucile, pătrunjelul tocat, fulgii de ardei iute și pesto până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Tăiați ardeii în jumătate de sus în jos. Îndepărtați cu grijă semințele și membrana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Așezați într-o formă mică de prăjire foliată și umpleți cu umplutura de ciuperci. Acoperiți suprafața umpluturii cu o bucată mică de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Coaceți timp de 35-40 de minute până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista