Ardei copți cu ciuperci, nuci și roșii

Ardei copți cu ciuperci, nuci și roșii
Ardeii copți cu ciuperci, nuci și roșii ar putea fi doar fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 2 și costă 4,05 USD pe porție. O porție conține 519 calorii, 11g de proteine, și 22g de grăsime. 52 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați ardei, ciuperci de castane, pesmet și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Vinete Coapte Cu Sos De Ciuperci Și Roșii, Vinete coapte cu sos de ciuperci și roșii, și Vinete Coapte (Vinete) Ala Ce CE Cu Sos De Ciuperci De Roșii.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și prăjiți ciupercile la foc mare timp de 5 minute. Se condimentează cu o măcinare bună de piper negru și se scoate de pe foc. Se amestecă usturoiul, bucățile de roșii, pesmetul, nucile, pătrunjelul tocat, fulgii de ardei iute și pesto până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Tăiați ardeii în jumătate de sus în jos. Îndepărtați cu grijă semințele și membrana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Așezați într-o formă mică de prăjire foliată și umpleți cu umplutura de ciuperci. Acoperiți suprafața umpluturii cu o bucată mică de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
5
Coaceți timp de 35-40 de minute până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista