Ardei cireșe prăjiți cu oțet Balsamic
Ardeii de cireș prăjiți cu oțet Balsamic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 141 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ardei grași, căței de usturoi, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este super. Încercați Pui și ardei cu oțet Balsamic, Ratatouille prăjită cu oțet Balsamic, și Cimbru - cartofi prăjiți cu oțet Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Într-un castron mic, bateți oțeturile balsamice și de cidru cu uleiul de măsline, sucul de lămâie și usturoiul tocat. Condimentează pansamentul cu sare și piper.
Aranjați ardeii într-un vas mare de copt, turnați pansamentul deasupra și aruncați pentru a acoperi.
Coaceți timp de aproximativ 30 de minute sau până când abia se înmoaie.
Adăugați 1/4 cană de apă în tigaie și coaceți timp de aproximativ 20 de minute mai mult sau până când ardeii sunt fragezi și înnegriți în pete; adăugați mai multă apă în tigaie dacă se usucă.
Transferați ardeii într-un platou mare și turnați sucurile de tigaie peste ele. Chiar înainte de servire, presărați florile de arpagic.
Se servește cald sau la temperatura camerei.