Arctic Char cu Vinaigrette de portocale fistic

Arctic Char cu Vinaigrette de portocale fistic
Arctic Char cu fistic Orange Vinaigrette este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 179 calorii, 31g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați file de cărbune arctic, fistic, ulei de pecan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma fisticul, puteți urma acest fel principal cu Tort Blackberry Cloud cu fistic ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Char Arctic Și Fasole Verde Cu Vinetă De Busuioc, Char Arctic cu salată de cartofi-morel și vinetă de praz, și Saut salată arctică de Char și rucola cu vinaigretă de roșii.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Puneți peștele, cu pielea în jos, pe raftul căptușit cu folie al unei tigaie pentru pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Se presară cu 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper (total), apoi se unge cu 1 lingură ulei de nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Se fierbe 4 până la 5 inci de la căldură până când este gătit, 6 până la 8 minute.
5
Între timp, radeți coaja de portocală cu un microplan și stoarceți 1/4 cană de suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
MicroplanMicroplan
6
Bateți împreună coaja, sucul de portocale, sucul de lămâie, 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper, apoi adăugați restul de 2 linguri de ulei de nuci într-un flux lent, amestecând. Se amestecă scallion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ceapa VerdeCeapa Verde
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Transferați fileurile (fără piele; se va lipi de folie) cu o spatulă metalică pe farfurii, apoi stropiți cu o parte din vinaigretă și presărați cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Serviți vinaigreta rămasă pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista