Arctic Char cu Vinaigrette de portocale fistic

Arctic Char cu fistic Orange Vinaigrette este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 179 calorii, 31g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați file de cărbune arctic, fistic, ulei de pecan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma fisticul, puteți urma acest fel principal cu Tort Blackberry Cloud cu fistic ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Char Arctic Și Fasole Verde Cu Vinetă De Busuioc, Char Arctic cu salată de cartofi-morel și vinetă de praz, și Saut salată arctică de Char și rucola cu vinaigretă de roșii.
Instrucțiuni
Puneți peștele, cu pielea în jos, pe raftul căptușit cu folie al unei tigaie pentru pui.
Se presară cu 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper (total), apoi se unge cu 1 lingură ulei de nuci.
Se fierbe 4 până la 5 inci de la căldură până când este gătit, 6 până la 8 minute.
Între timp, radeți coaja de portocală cu un microplan și stoarceți 1/4 cană de suc.
Bateți împreună coaja, sucul de portocale, sucul de lămâie, 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper, apoi adăugați restul de 2 linguri de ulei de nuci într-un flux lent, amestecând. Se amestecă scallion.
Transferați fileurile (fără piele; se va lipi de folie) cu o spatulă metalică pe farfurii, apoi stropiți cu o parte din vinaigretă și presărați cu nuci.
Serviți vinaigreta rămasă pe lateral.