Arctic Char cu sos de tigaie dulce și acru

Arctic Char cu sos de tigaie dulce și acru bătut ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 63 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sos de pește asiatic, ulei vegetal, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Cărbune Arctic cu cremă de hrean, sfeclă dulce-acrișoară și verdeață de păpădie, Arctic Char Cu Broccoli Chinezesc Și Piure De Cartofi Dulci, și Char Arctic fript cu sos de busuioc și roșii.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mică setată la foc mediu.
Adăugați usturoiul și amestecați până când este acoperit cu ulei.
Lăsați usturoiul să se gătească, amestecând ocazional, aproximativ 3 minute până abia începe să se coloreze. Coborâți focul la minim și adăugați bulion, zahăr brun, oțet, sos de pește și jumătate din menta tocată. Se amestecă des până se dizolvă zahărul. Opriți focul și acoperiți tigaia în timp ce pregătiți peștele.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă sau din fontă la foc mediu-mare până aproape de fumat. Sare și piperează fileurile de pește cu generozitate pe ambele părți.
Adăugați-le, cu pielea în jos în tigaia uscată. Gatiti pana cand pielea este foarte crocanta, maro inchis si se elibereaza usor din tigaie. Acest lucru ar trebui să dureze 2 până la 3 minute. Nu vă lăsați tentați să verificați sau să mutați peștele în tigaie în acest timp. Veți reuși doar să-l lipiți de tigaie sau, mai rău, să vă stricați frumos crocantul skin.As se gătește veți observa că peștele devine mai ușor și mai opac. Nu lăsați-l să gătească mai mult de aproximativ de modul prin cea mai groasă parte în acest moment. S-ar putea să vă faceți griji că restul peștelui pare destul de crud, dar sincer acesta este un lucru bun. Odată ce pielea s-a crăpat, întoarceți peștele și gătiți-l încă 2 minute sau până când este gătit după bunul plac. Nu lăsați-l să gătească până la capăt. Peștele va continua să gătească după ce părăsește tigaia. Scopul tău este o carne suculentă care absolvă de la un centru rar până la mediu-rar spre exterior până la o piele crocantă crăpată. Natura char cu părțile sale groase și subțiri vă asigură că veți obține o mulțime de varietate în textură și coacere.Odată ce peștele este gătit.
Scoateți fileurile pe o farfurie caldă.
Se toarnă sosul în tigaia fierbinte printr-o sită. Aruncați solidele. Gatiti sosul, razuind orice bucati din fundul tigaiei, pana cand se reduce oarecum si putin siropos.Așezați peștele și stropiți o parte din sosul de tigaie dulce și acru peste sau în jurul fiecărui file.
Se ornează cu menta tocată rămasă.