Arbust De Grapefruit
Arbustul de Grapefruit este un fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 20. O porție conține 60 de calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați suc de grapefruit, oțet de nucă de cocos, grapefruit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Bourbon și arbust de Grapefruit, Soare și arbust, și Arbust Din New York pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați coaja exterioară și membrana din fiecare fruct, urmând curba fructelor. Apoi tăiați între membranele interioare în segmente libere; aruncați membranele. Pune fructe într-un loc curat, widemouth 1-qt. borcan de conserve.
Adăugați suficient oțet pentru a acoperi. Închideți bine borcanul și agitați energic timp de 10 secunde. Împingeți grapefruitul până când este acoperit de oțet, astfel încât oțetul să le poată extrage aroma. (Păstrați fructele complet scufundate pentru a preveni creșterea bacteriilor nedorite sau a mucegaiului pe ele.)
Acoperiți borcanul cu o bucată de pânză de brânză (astfel încât aerul să poată intra și să ajute la începerea fermentației) și atașați-l în siguranță cu o bandă de cauciuc sau inelul borcanului. Se lasă la temperatura camerei aproximativ 12 ore.
Aruncați pânza de brânză. Înlocuiți capacul și inelul, fixați bine și repetați agitarea viguroasă zilnic timp de 7 zile, păstrând la temperatura camerei.
Se toarnă amestecul într-o strecurătoare largă peste un castron. Puneți deoparte fructele pentru o altă utilizare. Întoarceți lichidul în borcan, folosind o pâlnie.
Adăugați suc de grapefruit și zahăr, acoperiți și agitați până se dizolvă, aproximativ 2 minute.
Răciți 7 zile pentru ca aromele să se amestece, dând sticlei un shake viguros în fiecare zi pentru a vă asigura că zahărul este dizolvat. Utilizați sau răciți până la 4 luni (agitați înainte de utilizare). Arbustul va deveni mai siropos cu timpul.
* Găsiți oțet de nucă de cocos crud la magazinele de alimente naturale (consultați un localizator de magazine la coconutsecret.com). pentru o culoare strălucitoare în arbust, Karlin îi place zahărul organic evaporat din sucul de trestie al comerciantului Joe.
Faceți înainte: până la 4 luni, răcit.