Arancini di Riso ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 315 calorii. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 41 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ulei de măsline, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 40%. Încercați Arancini di Riso, Crochete Risotto: Arancini Di Riso, și Sartu di Riso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Turnați suficient ulei într-o cratiță mare grea pentru a ajunge la adâncimea de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Încălziți uleiul la foc mediu la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
4
Amestecați ouăle, risotto-ul, parmezanul și 1/2 cană din firimiturile de pâine într-un bol mare pentru a le combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Așezați pesmetul rămas într-un castron mediu. Folosind aproximativ 2 linguri de amestec de risotto pentru fiecare, formați amestecul de risotto în 1 bile cu diametrul de 3/4 inci. Introduceți 1 cub de mozzarella în centrul fiecărei bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Rotiți bilele în firimiturile de pâine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Lucrând în loturi, adăugați bilele de orez în partea fierbinte și gătiți până se rumenesc și se încălzesc, întorcându-le după cum este necesar, aproximativ 4 minute. Folosind o lingură pliată, transferați bilele de orez pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
8
Lăsați să se odihnească 2 minute.
9
Se servește fierbinte.
10
Aduceți bulionul la foc mic într-o cratiță medie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
11
Adăugați ciupercile porcini. Puneți deoparte până când ciupercile sunt fragede, aproximativ 5 minute. Păstrați bulionul cald la foc foarte mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
12
Topiți untul într-o cratiță mare grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
13
Adăugați ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
14
Se adaugă ceapa și se sotează până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
15
Adăugați ciupercile albe și usturoiul. Folosind o lingură pliată, transferați ciupercile porcini pe o tăietură. Se toacă fin ciupercile și se adaugă în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
16
Se sotează până când ciupercile sunt fragede și sucurile se evaporă, aproximativ 5 minute. Amestecați orezul și lăsați-l să se prăjească câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
17
Adăugați vinul; gătiți până când lichidul este absorbit, amestecând des, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
18
Adăugați 1 cană de bulion fierbinte; se fierbe la foc mediu-mic până când lichidul este absorbit, amestecând des, aproximativ 3 minute. Continuați să gătiți până când orezul este doar fraged și amestecul este cremos, adăugând mai mult bulion prin căni și amestecând des, aproximativ 28 de minute (orezul va absorbi 6 până la 8 căni de bulion). Se amestecă mazărea.