Arancine cu Ragu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 70g de proteine, 56G de grăsime, și un total de 1039 calorii. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $ 5.31 pe portie. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați coaja de brânză parmezan, stocul de carne de vită, stocul de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până orez arborio ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez Cu Ciocolata ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Gustări de orez prăjit (Arancine con Ragu), Citrus Arancină, și Arancină (bile de orez șofran).
Instrucțiuni
1
Pentru a face risotto: într-o cratiță de dimensiuni medii, încălziți stocul până aproape de fierbere. Întoarceți focul la foarte scăzut și amestecați șofranul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Într - o cratiță de 10 până la 12 inci, topiți 3 linguri de unt. Amestecați imediat orezul și gătiți la foc mediu-mare. Folosind o lingură de lemn, amestecați continuu până când orezul este acoperit în unt și începe să devină translucid, aproximativ 2 minute. Aveți grijă să nu lăsați orezul să ardă. Păstrând căldura la mediu-mare, începeți să bateți bulionul fierbinte în orez, aproximativ 2 linguri la un moment dat. Amestecați constant cu lingura de lemn până când orezul a absorbit aproape tot bulionul. Continuați să adăugați ambele puțin câte puțin până când orezul este al dente sau fraged, aproximativ 20 de minute. Odată ce orezul este gătit, condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Orz Alb Perlat
3
Se scoate de pe foc și se adaugă imediat gălbenușul de ou și restul de lingură de unt. Se amestecă pentru a combina bine și se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
4
Pentru a face ragu: într-o cratiță mare, cu fundul greu, gătiți uleiul de măsline, vițelul și ceapa la foc mare. Amestecați des și continuați să gătiți până când vițelul își pierde culoarea roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
5
Adăugați ingredientele rămase prin cele 3 căni de bulion de pui. Întoarceți focul la mediu scăzut și lăsați ragu-ul să fiarbă aproximativ 1 oră până la 1 oră 30 de minute, până se îngroașă destul. Condimentează după gust cu sare și piper, amestecă bine pentru a combina și scoate ragu-ul de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
6
Lasă ragu-ul să se răcească, aproximativ 45 de minute.
7
Când ragu-ul este rece la atingere, așezați o ceașcă slabă de orez în palma unei mâini și folosiți degetele celeilalte mâini pentru a forma o movilă de orez asemănătoare unei cupe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
8
Puneți o lingură generoasă de ragu în ceașca de orez, apoi pliați ușor marginile exterioare ale orezului pentru a acoperi ragu-ul, închizându-l complet. Ar trebui să aveți o minge de orez umplute și nu ar trebui să existe nici un ragu scurgeri. Poate fi necesar să adăugați puțin mai mult orez pentru a ține aproape mingea. Puneți arancina deoparte și folosiți orezul rămas și ragu-ul rămas pentru a face încă 7 bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
9
Rotiți fiecare bilă finită cu atenție prin albusurile bătute, apoi dragați prin pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
10
Așezați arancina pe o tavă și dați-o la frigider timp de 30 de minute.
11
Între timp, încălziți 4 inci de ulei de gătit în friteuză sau tigaie adâncă la 375 F. Când uleiul a atins temperatura și arancina a avut timp să se răcească, așezați cu grijă 3 bile simultan în tigaie și prăjiți până se rumenesc, aproximativ 3 până la 4 minute, amestecând cu clești sau lingură de bucătărie pentru a le menține în mișcare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
12
Drenate bile fierte pe prosoape de hârtie și locul pe platou mare.