Slow Cooker simplu Bourguignonne de vită este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 212 calorii, 30g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 13 fani. Dacă aveți la îndemână ceapă, supă de ciuperci aurii condensate campbell ' s, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Stroganoff Simplu De Carne De Vită Cu Aragaz Lent, Sunday Slow Cooker: Carne De Porc Simplă Cu Aragaz Lent, și Paleo Shredded Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY.
Instrucțiuni
1
Se amestecă supa, vinul, usturoiul, cimbru, ciupercile, morcovii, ceapa și carnea de vită într-un aragaz lent de 3 1/2 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Grăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 până la 9 ore sau până când carnea de vită este fragedă cu furculița.