Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Slow-Cooker : Tuscan Pot Roast. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $2.72 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 447 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, roșii conservate, morcovi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Aragaz Lent Toscan Oală Friptură, și Paleo Shredded Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare și rumeniți friptura pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Transferați friptura într - un aragaz lent de 4 până la 6 litri. La grăsimea rămasă în tigaie, adăugați ceapa, țelina, morcovii și usturoiul. Gatiti, amestecand frecvent, pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
țelină
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
Tigaie
3
Adăugați pasta de roșii și amestecați pentru a acoperi legumele; se transferă în aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Legume
4
Se toarnă vinul în tigaie și se răzuie orice bucăți rumenite; adăugați conținutul tigaiei în aragaz, împreună cu ciupercile, sarea, oregano și roșiile (plus 1 cană din lichidul lor). Gatiti 8 ore la foc mic sau 4 ore la foc mare.