Aragaz Lent Friptură De Oală Sărată
Slow Cooker Savory Pot Roast este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 57G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 520 calorii. Pentru $3.02 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, crema condensată Campbell de supă de ciuperci, friptura chuck pot și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Aragaz Lent Friptură De Oală Sărată, și Campbell ' s, aragaz lent, aragaz savuros.
Instrucțiuni
Se amestecă supa de ciuperci, amestecul de supă, cartofii și morcovii într-un aragaz lent de 4 1/2 litru.
Adăugați carnea de vită și întoarceți-o pentru a acoperi.
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 până la 9 ore sau până când carnea de vită este fragedă cu furculița.