Aragaz lent fasole și șuncă din sudul Lima

Aragaz lent fasole și șuncă din sudul Lima
Slow Cooker fasole Lima de Sud și șuncă ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,09 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 76 calorii. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de piper, carne de șuncă din os, sare de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 15 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Încercați Fasole simplă de Lima sudică: o parte perfectă pentru mese abundente din sud, Șuncă În Stil Sudic Cu Aragaz Lent, și Aragaz lent Carne de porc la grătar sudic pe un coc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați fasolea lima în 2 litri de apă într-un castron mare timp de 8 ore sau peste noapte. A doua zi, scurgeți fasolea lima și puneți-o într-un aragaz lent cu ceapă, OS de șuncă și șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau DovleceiDovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau Dovlecei
OS De șuncăOS De șuncă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se toarnă 3 căni de apă sau după cum este necesar pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Așezați capacul pe aragaz, setat la mare și gătiți timp de 3 ore.
4
Se amestecă condimente Cajun, piper negru, sare de usturoi și piper cayenne; setați aragazul la scăzut și gătiți până când fasolea și carnea sunt foarte fragede, încă aproximativ 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling cu un rating de 4.4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
În ciuda prospețimii sale încă tinerești, arată caracteristica Riesling fructată fină și un indiciu subiacent de mineral din solul de ardezie Devonian albastru/gri.Serviți acest vin răcoritor ușor răcit! Ca aperitiv și, mai ales când este mai matur, în combinație cu fructe de mare sau păsări de curte.
DificultateExpert
Gata În15 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate35
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista