Aragaz lent de pui și umplutură caserola
Puiul cu aragaz lent și caserola de umplutură ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 270 calorii. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Dacă aveți la îndemână ceapă, ardei gras, ciuperci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Aragaz lent de pui și umplutură caserola, Caserola De Umplutură De Pui Cu Aragaz Lent, și Pui cu aragaz lent și plăcintă cu umplutură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă amestecul de umplutură într-un castron mare; se amestecă pachetul de condimente și apă până se umezește.
Amestecați puiul, ceapa, dovlecelul, ardeiul gras și ciupercile într-un bol mare separat; amestecați crema de supă de pui. Puneți jumătate din amestecul de pui într-un aragaz lent de 4 litri sau mai mare; acoperiți cu jumătate din umplutură. Repetați stratificarea cu amestecul de pui rămas și umplutura.
Gătiti la scăzut până când puiul nu mai este roz în centru și legumele sunt fragede, 5 până la 6 ore (sau 2 1/2 până la 3 ore la înălțime).